Food & drinks


Waar kan ik lekker eten & drinken in Arnhem?

Regelmatig krijgen wij de vraag waar je lekker kan eten en drinken in Arnhem. Gelukkig weten wij vanuit ervaring (lees: wij houden ook van eten & drinken) wel een aantal leuke plekjes in Arnhem te vinden. Uiteraard delen wij deze graag met jullie.


Goed Proeven

Op 3 minuten loopafstand van de Hommelseweg en 10/15 minuten lopen vanaf het centrum zit restaurant Goed Proeven. Zij serveren internationale gerechten die je met elkaar kan delen. Naast de – regelmatig wisselende – menukaart, bieden zij ook arrangementen voor grote(re) groepen, high teas/wines/beers/cocktails. Voor ieder wat wils!

Tip van Clocked-up: Key Lime Pie


Iveau Burgers & Wijnbar

Zin in de beste burger van Nederland met een goed glas wijn? Iveau is the place to be. Bij Iveau krijg je liefde voor eerlijke verse producten, creatieve variaties op de klassieke “hamburger”, mooie wijnen en fast food op een slow food manier bereid. Ook bieden zij arrangementen.

Dit restaurant is wel in het centrum te vinden, maar wel wat verder weg van onze locatie op de Hommelseweg (Kleine Oord 78). Of het de moeite waard is? Wij vinden van wel 😉

Tip van Clocked-up: De Ere Burger (2016)