Escape Rooms


Een beetje verbaast kijk je elkaar aan voordat je de kamer binnenstapt. Je hoort de deur achter je dicht gaan en bekijkt vluchtig het interieur van deze mysterieuze ruimte. Dan begint de klok af te tellen en lijken 60 minuten ineens een stuk korter. De enige opdracht is ontsnappen, maar waar begin je…?

Wat is een escape room?

Het fenomeen ‘Escape Room’ bestaat al vele jaren, maar dan als spel wat online gespeeld wordt. De Escape Room als levensechte ervaring is echter de laatste tijd in een stroomversnelling geraakt en heeft zijn populariteit overal ter wereld bewezen. Spelers worden fysiek in een ruimte opgesloten welke is ingericht als spelkamer. Dit betekent dat overal in deze ruimte aanwijzingen, puzzels en verwijzingen liggen die spelers verder helpen om het enige doel te bereiken. Ontsnappen.

Spelers van de escape rooms van Clocked-Up komen vanaf het eerste moment terecht in een gecreëerde werkelijkheid waarin het spel centraal staat. Met uiterste zorg voor detail is het niet alleen het spel, maar ook de situatie en omgeving wat Clocked-Up uniek maakt. De 60 minuten speeltijd zitten vol met unieke spelelementen en uitdagende opdrachten. Door logisch nadenken, een goede samenwerking en open communiceren kan de opdracht tot een goed einde worden volbracht.