Eten & drinken


Waar kan ik lekker eten & drinken in Arnhem?

Regelmatig krijgen wij de vraag waar je lekker kan eten en drinken in Arnhem. En omdat wij ook wel van lekker eten en drinken houden, weten we wel wat leuke plekjes te vinden. Dit zijn onze aanraders:

Walid's

Zin in kip? Zonder twijfels is Walid's the place to be. Een mix van smaken van de Portugese en Zuid-Afrikaanse keuken met een Soedanese twist. Walid's is een klein, maar zeer sfeervol restaurantje. Reserveren is aan te raden!

Tip van Clocked-Up: Halve kip met piri piri kruiden en coleslaw

Iveau Burgers & Wijnbar

Zin in de beste burger van Nederland met een goed glas wijn? Iveau is the place to be. Bij Iveau krijg je liefde voor eerlijke verse producten, creatieve variaties op de klassieke “hamburger”, mooie wijnen en fast food op een slow food manier bereid. Ook bieden zij arrangementen.

Dit restaurant is wel in het centrum te vinden, maar wel wat verder weg van onze locatie op de Hommelseweg (Kleine Oord 78). Of het de moeite waard is? Wij vinden van wel 😉

Tip van Clocked-up: De Ere Burger (2016)

Goed Proeven

Op 3 minuten loopafstand van de Hommelseweg en 10/15 minuten lopen vanaf het centrum zit restaurant Goed Proeven. Zij serveren internationale gerechten die je met elkaar kan delen. Naast de – regelmatig wisselende – menukaart, bieden zij ook arrangementen voor grote(re) groepen, high teas/wines/beers/cocktails. Voor ieder wat wils!

Tip van Clocked-up: Key Lime Pie