Not Alone


[:nl]

Diep in de grotten van Hua Shan (China) is een verborgen kamer gevonden. Locals denken dat de kamer duizenden jaren geleden is gebouwd door een buitenaardse levensvorm. 

In de jaren 50 is een onderzoeksteam samengesteld om het geheim van de grot te ontrafelen. Zij zijn nooit terug gevonden. Jullie zijn als team toponderzoekers gevraagd om de draad op te pakken. Het doel is uit te zoeken hoe contact gelegd kan worden met de bouwers van de kamer. Op moment dat jullie de kamer betreden wordt er een aftelklok geactiveerd. De bouwers hebben er een test van gemaakt om te kijken of de mensheid slim genoeg en dus waardig zijn om contact met hen te leggen.


Doel: Onderzoek hoe we contact kunnen leggen met de bouwers binnen 60 minuten
Aantal spelers: Minimaal 2 en maximaal 6 personen
Beschikbare talen: Nederlands & Engels
Rolstoelvriendelijk: Ja


IMG_2469kopie    NotAlone    NotAlone


Moeilijkheidsgraad: ★★★★☆ (aanbevolen voor ervaren spelers)
Aanbevolen groepsgrootte: 5-6 personen
Vaardigheden: accuratesse, samenwerken, verbanden leggen, avontuurlijk[:en]

Diep in de grotten van Hua Shan (China) is een verborgen kamer gevonden. Locals denken dat de kamer duizenden jaren geleden is gebouwd door een buitenaardse levensvorm om in contact te komen. 

Jullie zijn als team toponderzoekers gevraagd om uit te zoeken hoe we contact kunnen leggen met de bouwers van de kamer. Op moment dat jullie de kamer betreden wordt er een aftelklok geactiveerd. De bouwers hebben er een test van gemaakt om te kijken of de mensheid slim genoeg en dus waardig zijn om contact met hen te leggen.


Doel: Onderzoek hoe we contact kunnen leggen met de bouwers binnen 60 minuten
Aantal spelers: Minimaal 2 en maximaal 6 personen
Beschikbare talen: Nederlands & Engels


 

IMG_2469kopie[:]