Reserveren


Clocked-Up in Arnhem heeft diverse escape rooms die u kunt reserveren. Bekijk onze escape rooms voor het maken van een keuze.

Reserveren

  1. Selecteer een spelkamer naar keuze
  2. Kies de een datum in de kalender, kies vervolgens een beschikbare tijd
  3. Vul uw gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden

Let op! Uw reservering is pas definitief zodra u de definitieve bevestiging heeft ontvangen (tweede e-mail). Met het reserveren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Clocked-Up.
Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op via e-mail: info@clocked-up.nl of telefonisch via 06-30403662. U kunt op beide locaties contant of met PIN betalen.

Wij hebben besloten om tot 20 mei onze deuren te sluiten. Dit was voor ons een weloverwogen maar vooral pijnlijke beslissing. Maar in het belang van de algemene gezondheid niet meer dan logisch!

We staan op dit moment natuurlijk allemaal voor een enorme uitdaging. Ook wij als klein bedrijf worden hard geraakt door de huidige situatie. Boekingen worden geannuleerd en we hebben geen idee wanneer de situatie weer beter zal worden.

Naast alles wat het coronavirus met zich meebrengt, werken we momenteel aan onze nieuwe spelkamer en citygames! Vooruitdenken en werken aan de toekomst is de enige manier waarop we aan de realiteit van vandaag kunnen ontsnappen.

Meerdere spelkamers?

In het reserveringssysteem is wel de mogelijkheid om Doing Time en The New World samen te reserveren. Mocht u een spelkamer willen combineren met Not Alone óf alle drie de spelkamers wil reserveren, vernemen wij dit graag telefonisch via 06-30403662 of stuur een e-mail naar info@clocked-up.nl.