Citygame • Slag om Arnhem (nieuw)


Citygames Slag om Arnhem

Opdracht Citygame Slag om Arnhem

Gebruik de persoonlijke spullen uit de rugzak om een code te ontdekken. De juiste code zal de beveiligde kluis op locatie openen.

Tijdsduur

Maximaal 2 uur

Aantal spelers

Ons advies: maximaal 6 pers. per groep

Beschikbare talen

Nederlands (NL)

Citygame Slag om Arnhem

HET VERHAAL

De slag om Arnhem: één van de meest dramatische veldslagen van de Tweede Wereldoorlog. Zoveel slachtoffers, pijnlijke herinneringen en verhalen. Zo ook van oorlogsheld: Berend M. Janssen.

Als verslaggever voor een regionale krant, doe je onderzoek naar het indrukwekkende leven van Berend. Je hebt al een hoop informatie in oude kranten en documenten gevonden. Nu hij op zijn sterfbed ligt, is het je toch gelukt om even met hem te praten over zijn herinneringen aan deze donkere periode.

Gedurende het gesprek heeft hij het over een groot geheim heeft dat hij al die jaren voor zichzelf heeft gehouden.  Het blijkt om een geheim dossier te gaan waarin hij zijn herinneringen van de Slag om Arnhem in bewaard.
Dit dossier bevat gevoelige informatie en die een hoop teweeg kan brengen vandaag de dag. Er is alleen één uitdaging: dit dossier ligt achter slot en grendel en hij is zelf te oud om de code van de kluis te herinneren.

Gelukkig heeft hij wel nog een rugzak met persoonlijke spulletjes. Misschien komen jullie daarmee verder?

BEKIJK OOK ONZE ESCAPE ROOMS

Escaperooms Not Alone
Escaperooms The New World
Escaperooms Doing Time