Veelgestelde vragen


Met hoeveel mensen kan ik het spel spelen?

Per escape room staat aangegeven met hoeveel spelers deze gespeeld kunnen worden. Vanwege veiligheid en spelbeleving maken wij hierop geen uitzonderingen. Op de locatie Hommelseweg kunnen maximaal 16 personen tegelijkertijd spelen.

Zijn de escape rooms van Clocked-Up eng?

Nee, onze escape rooms zijn niet eng. Het doel van de escape room Arnhem is niet om u bang te maken zoals in een spookhuis. Echter zijn er wel elementen in het spel die de zintuigen zullen prikkelen. Denk hierbij aan het decor en geluidseffecten.

Word ik echt opgesloten en wat als ik niet binnen een uur weet te ontsnappen?

Ja, de spelruimte zal afgesloten worden, maar u kunt altijd naar buiten bij calamiteiten. Na 60 minuten stopt het spel en zal de deur open gaan. Indien u om welke reden dan ook het spel wenst te verlaten is dit mogelijk.

Wat is de leeftijdsgrens van Clocked-Up?

De minimum leeftijd om te spelen is 14 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Wat zijn de tarieven?

Voor meer informatie over de tarieven klik hier.

Hoelang duurt een spel?

Het spel zelf duurt maximaal 60 minuten. Wij rekenen per reservering standaard 2 uur inclusief ontvangst/speluitleg (15 minuten), spelen van de escape room (60 minuten), napraten (15 minuten) en de kamer(s) opbouwen.

Hoe kan ik betalen?

U kunt op locatie contact of met PIN betalen.

Zijn de Escape Rooms rolstoelvriendelijk?

De spelkamers ‘The New World’ en ‘Not Alone’ zijn rolstoelvriendelijk. Helaas is zijn spelkamers ‘Doing Time’ en ‘De Grootmeester’niet rolstoelvriendelijk.