Hommelseweg stopt


Met pijn in het hart gaan we de locatie aan de Hommelseweg sluiten. Het is alweer 5,5 jaar geleden dat wij daar met escaperoom Doing Time begonnen. In deze jaren zijn we gegroeid in spelkamers, andere activiteiten én personeel. Door de komst van COVID-19 kregen wij het zwaar. We hebben zo goed mogelijk Clocked-Up overeind geprobeerd te houden, maar helaas is de tijd gekomen om toch (noodgedwongen) afscheid te nemen van een locatie. Dit is de Hommelseweg geworden.

AFSCHEID NEMEN?

Het goede nieuws is, is dat wij iedereen de mogelijkheid bieden om afscheid te komen nemen. 🎉 De escape rooms Doing Time, The New World en Not Alone gaan op 21 december definitief dicht. Je kan tot die tijd deze spelkamers spelen met 10% korting. Je hoeft alleen bij het maken van een reservering 'afscheid' te vermelden.

10%

KORTING

Escaperooms Doing Time
Escaperooms The New World
Escaperooms Not Alone

LOOIERSTRAAT 41

De locatie aan de Looierstraat 41 (met escape room De Grootmeester) blijft gewoon open. De korting geldt helaas niet op de activiteiten van de Looierstraat. We zijn hier ook nog steeds bezig met de bouw van een nieuwe escape room in de kelder. Deze beloofd heel erg leuk te worden en geschikt voor jong en oud.

WORDT VERVOLGD

Leave a comment