Skip to content

CITYGAMES

Clocked-Up heeft naast spannende escape rooms ook unieke Citygames en X-pedities in de binnenstad van Arnhem. Ga tijdens deze escapegame met jouw team op zoek naar antwoorden om de missie succesvol tot een einde te brengen.

LUKT HET JULLIE OM BINNEN DE TIJD DE CODE TE KRAKEN?

SLAG OM ARNHEM

Er is een geheim dossier gevonden met informatie uit WOII en de Slag om Arnhem. Het enige probleem: het ligt achter slot en grendel en de eigenaar is te oud om de code te herinneren. Gelukkig heeft hij wel nog een rugzak met persoonlijke spulletjes. Misschien komen jullie daarmee verder?

KAREL VAN GELRE

X-peditie Karel van Gelre speelt zich af in het centrum van Arnhem. Karel (1467 – 1538) leefde tijdens de Middeleeuwen en deze puzzelwandeling brengt je langs iconische locaties uit zijn verhaal. Vind alle uitkomsten van de opdrachten en help Karel zijn rust weer te vinden.

KLARENDAL

De X-peditie in Klarendal is een wandeltocht waarbij je de mooiste plekken van Klarendal bezoekt. Tijdens deze tocht krijgen spelers een boekje met eenvoudige opdrachten mee. Vind alle uitkomsten van de opdrachten, kraak de code en open het geheimzinnige kluisje.

ALICE IN SONSBEEK

De X-peditie in Sonsbeek is een escapetocht in teken van een tiental opdrachten door de wijk Sonsbeek en het prachtige park. Tijdens deze tocht krijgen spelers een boekje met eenvoudige opdrachten mee. Vind alle uitkomsten van de opdrachten, kraak de code en open het geheimzinnige kluisje.

Moeilijkheidsgraad ★★★★☆

Moeilijkheidsgraad 
★★★☆☆

Moeilijkheidsgraad ★☆☆☆☆

Moeilijkheidsgraad ★☆☆☆☆

VEELGESTELDE VRAGEN CITYGAMES

Het is aan jullie zelf om te bepalen met hoeveel personen jullie op pad gaan. Wij raden minimaal 2 en maximaal 6 personen per citygame aan.

De citygames zijn qua moeilijkheidsgraad uitdagender dan de X-pedities. Een x-peditie kan je vergelijken met een ontspannen wandeltocht met een aantal (relatief) eenvoudige opdrachten. Een citygame heeft echt een aantal goede puzzels en is meer een escapetocht te noemen. Bij zowel de x-pedities, als de citygames werk je toe naar een kastje met eindcode.

De citygames en X-pedities zijn buiten in het centrum van Arnhem. Klimmen is niet noodzakelijk voor het spel. Zorg dat je goede loopschoenen aan hebt en eventueel wat drinken/zonnebrand bij mooi weer.