Skip to content

ESCAPE ROOMS

ONTDEK DE ESCAPEROOMS

De escaperooms van Clocked-Up zijn geschikt voor jong en oud. Of je nou een onervaren speler bent, of juist een fanatieke escape room speler: bij Clocked-Up ben je aan het juiste adres.

Klik hier

voor de tarieven

Een beetje verbaast kijk je elkaar aan voordat je de kamer binnenstapt. Je hoort de deur achter je dicht gaan en bekijkt vluchtig het interieur van deze mysterieuze ruimte. Dan begint de klok af te tellen en lijken 60 minuten ineens een stuk korter. De enige opdracht is ontsnappen, maar waar begin je…?

WAT IS EEN ESCAPEROOM?

Het fenomeen 'Escape Room' bestaat al vele jaren, maar dan als spel wat online gespeeld wordt. De Escape Room als levensechte ervaring is echter de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt en heeft zijn populariteit overal ter wereld bewezen. Spelers worden fysiek in een ruimte opgesloten welke is ingericht als spelkamer. Dit betekent dat overal in deze ruimte aanwijzingen, puzzels en verwijzingen liggen die spelers verder helpen om het enige doel te bereiken. Ontsnappen.

Spelers van de escape rooms van Clocked-Up komen vanaf het eerste moment terecht in een gecreëerde werkelijkheid waarin het spel centraal staat. Met uiterste zorg voor detail is het niet alleen het spel, maar ook de situatie en omgeving wat Clocked-Up uniek maakt. De 60 minuten speeltijd zitten vol met unieke spelelementen en uitdagende opdrachten. Denk logisch na, werk goed samen en communiceer op een open manier met elkaar. Alleen dan kan de opdracht tot een goed einde worden volbracht.

ESCPAPETOCHT IN DE BUITENLUCHT?

Naast escaperooms heeft Clocked-Up ook unieke citygames in de binnenstad van Arnhem. Zoek teamleden bij elkaar, trek je wandelschoenen aan en ga de uitdaging aan!

    • 100 minuten de TIJD
    • UITDAGEND spel
    • In de BUITENLUCHT
    • In het CENTRUM van Arnhem
Citygame Slag om Arnhem