Skip to content

X-PEDITIE SONSBEEK

Naast de escape rooms heeft Clocked-Up een puzzelwandeling ontwikkeld: X-peditie Sonsbeek. De tocht staat in het teken van een aantal opdrachten door de wijk en park Sonsbeek. Deze wijk is een zeer diverse wijk met een prachtig park, leuke straatjes en verrassende plekken.

Ideaal voor grote groepen die niet tegelijkertijd de escape room(s) kunnen spelen! We hebben ook een X-peditie in Klarendal.

X-peditie Sonsbeek Clocked-Up Citygame escape room escaperoom

Opdracht X-peditie Sonsbeek

Vind alle uitkomsten van de opdrachten. Deze vormen aan het einde van de tocht een code die overeenkomt met een code op een geheimzinnig kastje bij Clocked-Up Looierstraat 41. Weten jullie het kastje te openen, dan winnen jullie de inhoud!

Tijdsduur

Aan de tocht zit geen tijdsduur verbonden, dus spelers kunnen zelf bepalen hoelang ze over de tocht doen.

Lengte tocht

3 kilometer

Aantal spelers

Wij adviseren max. 4 personen per groep

Beschikbare talen

Nederlands (NL) & Engels (EN)

Moeilijkheidsgraad

★☆☆☆☆

Reserveren?

Stuur een e-mail naar info@clocked-up.nl of bel 06-30403662.

x-peditie sonsbeek

VEELGESTELDE VRAGEN X-PEDITIE SONSBEEK

De citygames zijn qua moeilijkheidsgraad uitdagender dan de X-pedities. Een x-peditie kan je vergelijken met een ontspannen wandeltocht met een aantal (relatief) eenvoudige opdrachten. Een citygame heeft echt een aantal goede puzzels en is meer een escapetocht te noemen. Bij zowel de x-pedities, als de citygames werk je toe naar een kastje met eindcode.

Jazeker, wij hebben wel wat tips: Grand Café Aan de Beek of Stadsvilla Sonsbeek om maar iets te noemen.

De citygames en X-pedities zijn buiten in het centrum van Arnhem. Klimmen is niet noodzakelijk voor het spel. Zorg dat je goede loopschoenen aan hebt en eventueel wat drinken/zonnebrand bij mooi weer.

Indien spelers na afloop van de tocht een escape room geboekt hebben, dienen zij op de aangegeven tijd weer aanwezig te zijn. Stem dit goed af met de gamemaster en houd de tijd dus in de gaten!

BEKIJK ONZE ANDERE ESCAPE ROOMS & CITYGAMES

Escape room De Grootmeester escaperooms
Citygame Slag om Arnhem escaperoom escape room
X-peditie Karel van Gelre escaperoom Arnhem escape
X-peditie klarendal escaperoom Arnhem escape