Skip to content

X-PEDITIE KLARENDAL

X-peditie Klarendal Escapetocht

Naast de escape rooms heeft Clocked-Up een wandeltocht ontwikkeld: X-peditie Klarendal. De tocht staat in het teken van een tiental opdrachten door Klarendal. Deze wijk is een zeer diverse wijk met veel historie, culturen en verrassende plekken.

Ideaal voor grote groepen die niet tegelijkertijd de escape room(s) kunnen spelen!

We hebben ook een X-peditie in Sonsbeek.

Opdracht X-peditie Klarendal

Vind alle uitkomsten van de opdrachten. Deze vormen aan het einde van de tocht een code die overeenkomt met een code op een geheimzinnig kastje bij Clocked-Up Looierstraat 41. Weten jullie het kastje te openen, dan winnen jullie de inhoud!

Tijdsduur

Aan de tocht zit geen tijdsduur verbonden, dus spelers kunnen zelf bepalen hoelang ze over de tocht doen. Indien spelers na afloop van de tocht een escape room geboekt hebben, dienen zij op de aangegeven tijd weer aanwezig te zijn. Houd de tijd dus in de gaten!

Lengte tocht

2,5 kilometer

Aantal spelers

Wij adviseren max. 6 personen per groep

Beschikbare talen

Nederlands (NL) & Engels (EN)

Moeilijkheidsgraad

★☆☆☆☆

Reserveren?

Stuur een e-mail naar info@clocked-up.nl of bel 06-30403662.

X-peditie Klarendal Escapetocht

VEELGESTELDE VRAGEN X-PEDITIE KLARENDAL

De citygames zijn qua moeilijkheidsgraad uitdagender dan de X-pedities. Een x-peditie kan je vergelijken met een ontspannen wandeltocht met een aantal (relatief) eenvoudige opdrachten. Een citygame heeft echt een aantal goede puzzels en is meer een escapetocht te noemen. Bij zowel de x-pedities, als de citygames werk je toe naar een kastje met eindcode.

Jazeker, dat is het leuke aan Klarendal! Restaurant Goed Proeven heeft een leuke uitgebreide kaart en fijn terras. Zin in snoepen? Ga dan langs de Bakbar. Graag gedaan 😉

De citygames en X-pedities zijn buiten in het centrum van Arnhem. Klimmen is niet noodzakelijk voor het spel. Zorg dat je goede loopschoenen aan hebt en eventueel wat drinken/zonnebrand bij mooi weer.

Heb je een escape room i.c.m. een X-peditie gereserveerd? Zorg er dan voor dat je op tijd terug bent voor het spelen van de escape room. Stem de tijd goed af met de gamemaster.

BEKIJK ANDERE ESCAPE ROOMS & CITYGAMES

Escape room De Grootmeester escaperooms
Citygame Slag om Arnhem escaperoom escape room
Escape room Movie night escaperooms Clocked-Up
X-peditie Karel van Gelre escaperoom Arnhem escape