Skip to content

Clocked-Up in Arnhem heeft diverse Escape Rooms en Citygames die u kunt reserveren. Bekijk onze escape rooms en citygames voor het maken van een keuze.

Indien u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op via e-mail: info@clocked-up.nl of telefonisch via 06-30403662. U kunt op locatie contant of met PIN betalen.

Klik hier

voor de tarieven

RESERVEREN

LAST-MINUTE ESCAPEN?

  1. Selecteer een spel naar keuze
  2. Kies een beschikbare datum en tijd in de kalender
  3. Vul uw gegevens in en ga akkoord met de algemene voorwaarden

Wil je last-minute escapen, maar zie je geen beschikbaarheid in het reserveringssysteem?

BEL en vraag naar de last-minute mogelijkheden:                     06-30403662

Let op! Met het reserveren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Clocked-Up.

ESCAPE ROOM DE GROOTMEESTER

Een paar maanden ben je nu in de leer bij de Grootmeester. Hij is één van de besten in het vak en heeft je de afgelopen periode een hoop geleerd. Alleen is de Grootmeester een eigenaardige man. Hij is erg privé en dat geldt óók voor zijn werkkamer. Een paar dagen geleden was je op zoek naar een puntenslijper bij zijn werkplek. Toen hij je zag sprong hij uit zijn vel en bulderde hij dat je direct weg moest gaan.

De dagen daarna spoken verschillende vragen door je hoofd: Waarom doet hij zo mysterieus? Waarom mag jij niet in zijn werkkamer? Verbergt hij wellicht is? Er klopt gewoon iets niet…

Nu is de Grootmeester even weg voor een afspraak buiten de deur. Jouw nieuwsgierigheid doet je besluiten om toch een kijkje te nemen in zijn kamer… Kan jij zijn geheim ontrafelen?

Reserveren de Grootmeester escape room escaperoom

★★★★★

Uitdagende escape room, met veel verschillende puzzels. Pittig, maar wel gelukt om te ontsnappen! Komen zeker terug voor een andere kamer.

★★★★★

Mooie kamer met originele spellen en puzzels. Fijn ontvangst en duidelijke communicatie voorafgaand. Dit is zoals wij graag een escaperoom ervaren!

★★★★★

Heel verrassend èn met acht seconde op de klok zijn we toch maar mooi net ontsnapt! We gaan de andere kamers ook proberen.