Skip to content

NIEUWE CITYGAME: SLAG OM ARNHEM

Eindelijk is het zover: de nieuwste Citygame: Slag om Arnhem is klaar! Je kan vanaf nu deze uitdagende citygame reserveren bij Clocked-Up voor een introductietarief van €75,- . Deze game speelt zich af in de binnenstad van Arnhem, compleet in thema van de bekende luchtlanding en veldslag in 1944.

Deze outdoor escaperoom duurt maximaal 100 minuten en is een stuk uitdagender dan X-peditie Sonsbeek en Klarendal.

HET VERHAAL CITYGAME SLAG OM ARNHEM

Er is een geheim dossier gevonden met informatie uit WOII en de Slag om Arnhem. Het enige probleem: het ligt achter slot en grendel en de eigenaar is te oud om de code te herinneren. Gelukkig heeft hij wel nog een rugzak met persoonlijke spulletjes. Misschien komen jullie daarmee verder?

Klik hier voor meer informatie over deze citygame.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN CITYGAME EN X-PEDITIE?

De citygames zijn qua moeilijkheidsgraad uitdagender dan de X-pedities. Een x-peditie kan je vergelijken met een ontspannen wandeltocht met een aantal (relatief) eenvoudige opdrachten. Een citygame heeft echt een aantal goede puzzels en is meer een escapetocht te noemen. Bij zowel de x-pedities, als de citygames werk je toe naar een kastje met eindcode.

WAAR MOET IK REKENING MEE HOUDEN?

De citygames en X-pedities zijn buiten in het centrum van Arnhem. Klimmen is niet noodzakelijk voor het spel. Zorg dat je goede loopschoenen aan hebt en eventueel wat drinken/zonnebrand bij mooi weer.