Skip to content

CLOCKED-UP NIEUWS

ESCAPE ROOM NIEUWS VAN CLOCKED-UP

Blijf op de hoogte van het laatste escape nieuws van Clocked-Up Escape Room & Citygames. 

Vacature Clocked-Up game Master

Game Master gezocht

Van vrijgezellenfeesten tot families, van bedrijfsuitjes tot koppels: Clocked-Up is zeer populair bij een brede doelgroep en blijft groeien in brede zin. Vandaar dat we op zoek zijn naar uitbreiding […]

Escapegame Kerstmis

Maak deze kerst extra memorabel voor je kids met onze spannende DIY Escape Room! Het is super simpel te spelen, downloaden en te printen.

Escapegame Halloween kids

Halloween escapegame kids

Zet je speurderspet op en los alle uitdagende opdrachten op in deze escapegame om de grootste snoepverzamelaar van de buurt te worden.

Citygame op maat

Citygame op maat

Voor gemeente Arnhem ontwikkelden wij een citygame op maat. Deze citygame bestond uit 5 opdrachten op verschillende locaties in het centrum van Arnhem.

Type escapers - rollen van spelers in een escape room

Type escape room spelers

Welk type escaper ben jij? Wij hebben hieronder de meest herkenbare type escapers onder elkaar gezet. Voor een succesvol team heb je verschillende type escapers nodig, dus choose wisely!

Ontcijferwiel maken Escape Room Escapegame Citygame Decipher wheel

Ontcijferwiel maken

Een super handige tool in iedere escape room of escapegame: een ontcijferwiel. Hiermee kan je geheime berichten of hints omzetten naar een code die je moet ontcijferen met een ontcijferwiel. […]

Escapegame kids Escaperoom kinderen Escape game

Escapegames kids voor thuis

Escapegames voor kids zijn de oplossing om thuis of school een escaperoom spel te spelen. Printen, eenvoudige voorbereiding en spelen maar.

DIY Stappenplan zelf maken Escaperoom kinderen thuis

DIY escape room kids

Wil jij zelf een escaperoom maken voor kinderen, maar geen idee hoe je dat aanpakt? Wij delen ons stappenplan zodat jij thuis aan de slag kan.

Opdrachten puzzels DIY zelf maken Escaperoom kinderen thuis

Opdrachten DIY Escape Room

Opdrachten en puzzel inspiratie voor jouw DIY escape room. Iedereen kan zelf een escaperoom maken met deze voorbeelden. Wees creatief!

Citygame Slag om Arnhem

Nieuwe citygame: Slag om Arnhem

Eindelijk is het zover: de nieuwste Citygame: Slag om Arnhem is klaar! Je kan vanaf nu deze uitdagende citygame reserveren bij Clocked-Up voor een introductietarief van €75,- . Deze game […]

Making Cryptex DIY escaperoom escapegame

Cryptex maken

Je komt ze wel eens tegen in escape rooms én in de film: ‘The Da Vinci Code’ speelt dit voorwerp een grote rol: de cryptex. Je kan zelf ook een […]